vacature

KOM WERKEN ALS TECHNISCH INSTALLATEUR

Nederland moet van het gas af en inzetten op wind- en zonne-energie. Daarom zoekt NHN Match in Noord-Holland Noord nu technisch installateurs. Talenten in de techniek, die eventueel nog wat bij willen leren. Heb jij een baan waar je niet meer blij van wordt? Of werk dat over een tijdje niet meer bestaat? Solliciteer dan nu naar ander werk zonder een cv of passend diploma, maar met betaalde opleiding en contract.

ben jij dit?

Je bent gek van techniek en steekt graag de handen uit de mouwen. Je loopt warm voor buigtangen, gereedschapskisten en stalen buizen. Helemaal als deze in jouw eigen bus op weg naar de klus zitten. Zelfstandig werken of gezellig in een team: je vindt het allebei leuk. En ben je niet te beroerd om iets nieuws te leren? Dan zoeken we jou! Man, vrouw, jong, ouder, wel of geen diploma - dat maakt niet uit. Waar het om gaat is dat je handig én gemotiveerd bent. « Interesse? Schrijf je in, maak een afspraak voor het NHN Matchgesprek en realiseer de Paskamer.

TECHNIEK - Nederland moet van het gas af en inzetten op wind- en zonne-energie. En dat is een hele klus. Zeker omdat 95% van alle woningen in Nederland een aardgasaansluiting heeft. Wil jij als technisch installateur meewerken aan die uitdaging? Schrijf je dan nu in.

Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met het opslaan van jouw gegevens.

© 2021 nhn match concept en realisatie: storytelling2025 alle rechten voorbehouden