routekaart

jouw route

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging die past bij jouw talent en motivatie. In deze vier stappen ontdek je samen met de NHN Matchmakers of jij de match bent voor de job.

schrijf je in

Schrijf je in op nhnmatch.nl, maak een afspraak voor het NHN Matchgesprek en realiseer de Paskamer. Stuur na het invullen van je matchprofiel op de Paskamer de pdf naar info@nhnmatch.nl

nhn matchgesprek

Tijdens dit gesprek bespreek je de uitslag van jouw matchprofiel van de Paskamer. Ook houden we een motivatiegesprek. De NHN Matchmakers gaan dit evalueren en later ontvang je een mail of je door kan naar de NHN Matchdag.

nhn matchdag

Tijdens deze praktijkdag volg je een speciaal programma met een werkgever en een opleider. We zijn benieuwd wat je zoal kan en wat je misschien nog moet bijleren. Na deze NHN Matchdag ontvang je een mail waarin staat wat wij ervan vonden. Ben jij dé match voor de vacature?

gefeliciteerd

Jij bent de match voor deze vacature en we bieden je een contract aan. Misschien moet je nog iets bijleren, maar je hebt een baan voor de toekomst!

© 2021 nhn match concept en realisatie: storytelling2025 alle rechten voorbehouden