home

ander werk

Heb jij een baan waar je niet meer blij van wordt? Of werk dat misschien over een tijdje niet meer bestaat? Start dan nu met ander werk zonder een cv of passend diploma, maar met betaalde opleiding en contract. Test jouw talent, kom naar een praktijkdag, leer bij wat nodig is en ga aan de slag in de Techniek, IT, Zorg of Agri. Samen met NHN Match.

TECHNIEK - Nederland moet van het gas af en inzetten op wind- en zonne-energie. En dat is een hele klus. Zeker omdat 95% van alle woningen in Nederland een aardgasaansluiting heeft. Wil jij als technisch installateur meewerken aan die uitdaging? Schrijf je dan nu in.

jouw talent

Heb jij talent dat aansluit bij Techniek, IT, Zorg of Agri, maar heb je geen passend cv of diploma? Dan ben jij misschien de match die we zoeken. Test nu je talent tijdens het NHN Matchgesprek en ontdek of jij kunt starten met ander passend werk. «

IT ­- De wereld verandert in snel tempo. IT en digitalisering gaan steeds meer betekenen voor bedrijven, organisaties en consumenten. Trends, innovaties, automatisering, de cloud en artificial intelligence gaan heel veel mogelijk maken in de toekomst. Wil jij werken in de IT? Binnenkort meer.

bijleren

Tijdens het NHN Matchgesprek en de NHN Matchdag (praktijkdag) kijken we wat jij in je mars hebt. Misschien moet je namelijk nog wat bijleren. Dat kan op drie verschillende manieren (combinatie van werken en leren):

  • korte cursus van een week;
  • module van vijftien weken;
  • Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) van twee jaar. «

ZORG ­­­- Mensen worden steeds ouder en de zorg complexer. Daarom zijn er meer zorgmedewerkers nodig. Dankzij de digitalisering krijg je ook hier te maken met robots, gen- en nanotechnologie, VR en apps die patiënten de zorg bieden die ze verdienen. Wil jij werken in de zorg? Binnenkort meer.

AGRI ­­­- Veehouderij, akkerbouw en tuinbouw is een belangrijke pijler van de Nederlandse economie. In Noord-Holland Noord zijn we de beste in de wereld als het gaat over planten en zaadtechnologie. Wil jij werken in de agri? Binnenkort meer.

© 2021 nhn match concept en realisatie: storytelling2025 alle rechten voorbehouden